Over


WIE ?


GREAT LUCK

De benaming Great Luck komt van de beginletters van onze voornamen, mijn vrouw (Greet) en ik zelf (Luc) en is eveneens onze kennelnaam voor onze witte herder kennel.

Wij hebben al sinds 1994 meerdere witte herders in ons bezit gehad, die spijtig genoeg wel niet allemaal meer leven(een hond wordt nu éénmaal niet zo oud als een mens). Nietemin hebben ze allemaal een hoge leeftijd bereikt want de jongste die we moesten afgeven was 9 jaar, de tweede jongste 13, maar zoiets heeft ook meer met geluk te maken, maar vanzelfsprekend zorgt ook een goede verzorging en verantwoord honden houden hier ook voor.

Als kwekers hebben wij maar sporadisch een nestje, mede door het feit ook dat wij enkel met onze beste teven kweken. Sinds 1994 hadden wij nog maar 8 nestjes.


OFFICIEEL ERKEND GEDIPLOMEERD GEDRAGSDESKUNDIGE

BTW nummer: BE 0844.337.389

Vele noemen zich hondengedragsdeskundige, hondenpsycholoog, hondenfluisteraar... maar weinige onder hen zijn het officieel, met een door de Belgische staat erkend diploma. Daems Luc heeft wel de nodige diploma's behaald en kan zich dan ook terecht hondengedragsdeskundige noemen.

Reeds in 1994 behaalde ik, Luc, het diploma van kynologisch instructeur en starte ik met de opleiding en training van honden en bijscholing van geleiders. Greet starte één jaar later. Via verschillende workshops bleven wij ons verder verdiepen in verschillende trainingsmethode's.  In 2009 behaalde ik het diploma zelfstandig hondeninstructeur, kort gevolgd door het diploma Hondengedragsdeskundige. Via deze functie werk ik samen met sommige veeartsen, die dikwijls te maken hebben met gedragsproblemen bij honden, doch hier minder in gespecialiseerd zijn.GEDRAGSDESKUNDIG CENTRUM GREAT LUCK

Omdat er meer en meer aanvragen kwamen om te helpen bij gedragsproblemen, starte ik een eigen zaak op; het gedragsdeskundig centrum Great Luck. De naam verwijst niet alleen naar onze kennelnaam, maar verwijst ook naar het feit dat wij zoveel mogelijk mensen met honden met problemen, terug het grote geluk willen schenken van samen in peace en harmony verder te kunnen leven met hun hond.


HONDENSCHOOL

buiten onze eigen honden, helpen wij als vrijwilligers ook hondengeleiders verder in een mede door onze opgerichte hondenschool, waar buiten het feit dat zowel Greet als Luc instructeurs zijn, Luc ook nog hoofdinstructeur en voorzitter is en Greet het secretariaat werk voor haar rekening neem. Deze hondenschool is gevestigd in Olmen Balen en noemt hondenschool 't Kruierke. Op deze hondenschool wordt wel niet getraind op probleemgedrag, wat meer werk is voor het gedragsdeskundig centrum, maar dikwijls kunnen wel honden uit privé training hier verder terrecht voor de ver'dere opleiding van hun hond.KWEKERS WITTE HERDERS

Als fokkers kweken we af en toe een nestje. Zo hadden we sinds we herders hebben in 1994, nog slechts 8 maal een nestje. . Onze jongste Suka  had haar eerste nestje op 3 jarige leeftijd in september 2012 en is nu in blijde verwachting van een tweede nestje welke verwacht wordt eind januari 2015.


GREET

Ik, Greet Cools, heb al sinds mijn kindertijd honden. Mijn oudere broer was aktief in de ringsport, waardoor ik al van kleinsaf mee hielp aan de opvoeding van onze honden. ik ben aktief bezig geweest met gehoorzaamheid en dog dance en ben al instructeur in gehoorzaamheid sinds 1995 en in dog dance sinds 2008 Ik sta vnl onze honden bij bij het werpen en opvoeden van de pups.


LUC

Ik, Luc Daems, ben 54 jaar en train al mijn hele leven honden. Als kind door onze honden diverse truukjes aan te leren, later door het spelen van wedstrijden gehoorzaamheid en dog dancing en door lessen te geven in gehoorzaamheid met 20 jaar ervaring als hoofdinstructeur.

Hebt u gedragsproblemen met uw hond, wandelt hij slecht aan de lijn, uithalen naar honden, fietsen, auto's, , luistert hij niet, is hij onzindelijk, agressief... Dankzij onze jarenlange ervaring in het werken en trainen met honden kan ik u mogelijk een uitweg bieden, zodat u eindelijk een hond verkrijgt die je wenst. Gedaan met het onophoudelijk geblaf dat ook de buren zo irriteert. Training op diverse aspecten: wandelen, deurbeltraining...of wenst u uw hond gewoon wat truukjes aan te leren, wij helpen je verder, op ons terrein of bij je thuis